In UZ Leuven werken, dat is samen grenzen verleggen.

We dagen onszelf uit en gaan voor kwaliteit op alle vlakken. Zelfs als het moeilijk wordt en bijna onmogelijk lijkt. We tillen elkaar naar een hoger niveau. Samenwerken zit in ons DNA.

Dat uit zich in ons streven om elke dag de beste zorg te bieden voor élke patiënt. Met aandacht en respect voor de mens achter de patiënt. We zetten in op toonaangevend onderzoek en we geven opleiding aan jong talent. Onze beste ambassadeurs zijn de medewerkers van vandaag. Zij maken het verschil en verleggen grenzen, elke dag opnieuw. UZ Leuven wil mensen aantrekken met diezelfde drive en openheid van geest.

Grensverleggers aan het woord

David – verpleegkundige operatiekwartier

“Iedereen verdient de beste zorg”

David is verpleegkundige in het operatiekwartier en houdt de vinger aan de pols bij starters. Hij coacht de mentoren, die op hun beurt nieuwe collega’s en studenten opleiden en begeleiden bij hun start in het operatiekwartier.

Lees het verhaal van David

Veronique – verpleegkundig specialist longtransplantatie

“Ik blijf groeien in mijn job”

Veronique coacht en begeleidt patiënten, familie en andere zorgverleners in een van de grootste centra van longtransplantaties in Europa. Ze zet in op kwaliteitsvolle, innoverende zorg vanuit haar eigen ervaring, want zelf staat ze ook nog graag in het werkveld.

Lees het verhaal van Veronique

Een blik achter de schermen

Verpleegkundige Caro neemt je mee in het operatiekwartier

Verpleegkundige Julie vertelt over haar job op kindergeneeskunde