Praat met onze verpleegkundigen. Of beter: jouw toekomstige collega’s!

Onze enthousiaste verpleegkundigen vertellen je alles over hun werk in UZ Leuven, en misschien ook wel iets over hun leven daarbuiten. Kom snel kennismaken met je toekomstige collega’s.

Jeroen (37)

Sinds 2004 verpleegkundige in UZ Leuven, werkt momenteel in het operatiekwartier. Is papa van drie fantastische jongens en houdt van planten, bloemen en interieurdesign.

Jelle (35)

Sinds 2014 verpleegkundige in UZ Leuven, werkt momenteel in het operatiekwartier. Heeft groene vingers en houdt van chocolade, de koers en - what else - Nespresso.

Jasmien (28)

Sinds 2017 verpleegkundige in UZ Leuven, werkt momenteel op de afdeling geriatrische revalidatie. Is sportief en vertroetelt graag haar twee katten, Felix en Kamiel.

Lauranne (28)

Sinds 2014 verpleegkundige in UZ Leuven, werkt momenteel op een revalidatie-afdeling voor niet-aangeboren hersenletsels. Houdt van old-school handgeschreven brieven en kaartjes en heeft zich sinds de tweede lockdown verdiept in schilderen op nummer.

Hélène (30)

Sinds 2013 verpleegkundige in UZ Leuven en verpleegkundig specialist traumatologie. Is dol op haar grote, pluizige Pyrenese berghond en gaat in het weekend koersen met vriendinnen.

Katrien (28)

Sinds 2012 verpleegkundige in UZ Leuven en verpleegkundig specialist abdominale heelkunde. Is gek op chocolade en is de trotse mama van twee zoontjes.

Eva (27)

Sinds 2014 verpleegkundige in UZ Leuven, is momenteel adjunct-hoofdverpleegkundige op de afdeling abdominale transplantatie. Legt voor elke gelegenheid drie outfits met matching schoenen klaar en kan dan nog zeggen dat ze niets heeft om aan te doen.

Riktrui (28)

Sinds 2015 verpleegkundige in UZ Leuven, werkt momenteel op de dienst kindergeneeskunde. Heeft een groot hart voor Scandinavië en maakt haar hoofd leeg met yoga, bakken en koken.

Margot (25)

Sinds 2018 verpleegkundige in UZ Leuven, werkt momenteel op de dienst kindergeneeskunde. Houdt van de natuur en de bergen, vooral in het gezelschap van haar hond en droomt ervan om ooit weer in een bandje te zingen.

Lieselotte (28)

Sinds 2013 verpleegkundige in UZ Leuven, is referentieverpleegkundige op de dienst interne geneeskunde.

Gretel (30)

Sinds 2013 verpleegkundige in UZ Leuven, momenteel op de afdeling geriatrie. Is mama van twee kindjes en combineert dat als werkstudent ook nog eens met een masteropleiding management en beleid in de gezondheidszorg. Is altijd op zoek naar leuke collega’s om die koffiemomentjes mee te delen.

Emily (23)

Sinds 2018 verpleegkundige in UZ Leuven, momenteel op de dienst oncologie. Is een echte duizendpoot die houdt van zwemmen, BBB en lopen, maar even goed van breien, koken, Netflix en waargebeurde misdaadverhalen.

Marlene Rodrigues (33)

Verpleegkundige in UZ Leuven sinds 2019 na een herintredeproject (lees hier meer over het project). Werkt nu op de dienst traumatologie. Kwam in 2015 naar België vanuit Portugal en reist daar nog altijd met veel plezier naar terug. Houdt van lezen en fietsen in goed gezelschap.

Julie Coosemans (33)

Verpleegkundige in UZ Leuven sinds 2008, werkt nu op de dienst kindergeneeskunde. Houdt van Flow magazine en shoppen voor haar interieur, is altijd te vinden voor een dansje op een goed feestje, leidt tennistoernooien in goede banen en is ook nog eens de fiere mama van twee kleine jongens.

Wat denk je? Vergezel jij Gretel binnenkort bij de koffie? Kijk je straks mee naar foto’s van de hond van Hélène? Of help jij Eva om uit haar talloze outfits te kiezen? In UZ Leuven ben je niet alleen een verpleegkundige, maar ook deel van een grote, toffe familie. Tot binnenkort?

Solliciteer bij UZ Leuven